Om du är ute efter vintage inredning har du kommit helt rätt. Vi på Svetrend har det. Gå gärna in på vår hemsida och titta igenom så blir du inte besviken. Vi har massor av inredning och design. Det är ju hur läckert som helst med vintage inredning. Det skapar och hjälper dig att göra ditt hem mer inbjudande men framför allt så får du något som inte alla har hemma. Du kommer att känna dig lite egen och unik, vilket är ju positivt.

Många kommer att bli avundsjuka och älska ditt hem med din vintage inredning. 
Ett par exempel från vår webbutik är en unik och vacker ljuskälla med tonad glaskupa och en sockel i läcker mässingfärgad metall. Den taklampan är perfekt för dem som älskar enkel, minimalistisk elegans och passar perfekt i retro, vintage eller industri-inspirerade interiörer. Eller kanske vår retro sittpuff i vintagedesign med högsta komfort. Med sin unika konstruktion behåller säckstolen sin form även när den inte används. Det var bara två exempel, mer finns i vår webbutik. Så det är bara att in och titta.

Vi hjälper dig med din vintage inredning

Om du kanske känner dig lite osäker kring inredning och design. I så fall får du jättegärna höra av dig till oss så hjälper vi gärna till. Genom att hitta rätt vintage inredning till ditt hem så att du blir nöjd och belåten. Visst låter det kanon. Du får ju naturligtvis höra av dig om du har andra funderingar också såklart. Vi hjälper så gärna till. 

Vill du veta mer om vintage inredning, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.  Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Från: 499,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

HEDDA mattallrik ljusgrå

99,00kr Form Living
229,00kr A Lot Decoration

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER Mattallrik rosa

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER sopptallrik svart

29,00kr Form Living