Är du intresserad av ett soffbord betongskiva? Det är inte så konstigt, då allt mer vill ha våra mycket populära soffbord betongskiva. Dom är rejäla och utseendet är fantastiskt. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på hur våra populära bord med betongskiva är tillverkade. Ytan på borden är slipade, polerade och bearbetade i flera steg, vilket gör att ytan är mycket tåligare än obehandlad, rå betong.

Alla våra soffbord betongskiva är helt unika i sitt egna utseende. Inget är det andra riktigt likt. Det kan variera hur ljusa/mörka borden är och vilken “struktur” dom har. Det är lite det som är charmen med ett betongbord. Så titta in på vår hemsida www.svetrend.se så kan du själv kolla runt på de olika sidorna med vår inredning mm. Annars är du naturligtvis mycket välkommen till vår butik och kika runt i den.

Vårt unika soffbord betongskiva

Vi samarbetar med bara kända och väletablerade leverantörer. Dom håller sig till god kvalitét, sunt miljötänk och etiskt ansvar. Det är några delar som vi tycker är väldigt viktigt. Vi säljer allt från moderna och snygga heminredningsdetaljer som tavlor, lampor, betongbord och möbler till kaffemaskiner och en del fritidsprodukter. Självklart så har vi även vårt unika soffbord betongskiva och mycket mer.
Vill du veta mer om soffbord betongskiva, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Svetrend!

Från: 499,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living
-10%
509,00kr 459,00kr Form Living

Dekoration & övrigt

Myggdörr / Insektsnät

1 899,00kr Svetrend
-31%

Dekoration & övrigt

Dalahäst cement

99,00kr 68,00kr Interstil
-54%

Dekoration & övrigt

UMAGE Eos mini, Ljusgrå

799,00kr 369,00kr UMAGE