Är du i behov av nya lampor? Vill du att dom ska vara snygga och med en läcker stil? Då ska du veta att du är välkommen till oss på Svetrend. För vi har massor av snygga lampor online. Det är ju bara att välja och vraka bland våra snygga lampor online. Men det kanske inte är så bara för att vi har så väldigt många olika modeller och stilar. Så det är bara att gå in och titta runt vad som passar dig bäst. Eller så har du full koll på vilken stil som du är ute efter. Då är det bara att leta efter dom snygga lampor online.  Hur som helst så är lampor ett avgörande element om du vill skapa ett trivsamt och stämningsfullt hem. Om du är ute efter en golvlampa. Så har vi tex en läcker satin-svart golvlampa med 8 stycken lampor.

Du kanske behöver en ny taklampa då är det bara att söka efter det på vår hemsida så får du upp snygga lampor online hos oss. Tex Ball är en vacker pendellampa från House Doctor som ger liv åt din inredning. Lampan är tillverkad av matt, vitt glas med vackra gyllene detaljer som ger extra blickfång. Använd lampan i köket eller i hallen där du får en vacker och personlig ljuskälla med karisma.

Beställ snygga lampor online hos Svetrend

Lampor har ju som sagt en avgörande roll för inredningen i ditt hem. Så då kan man göra det enkelt genom att beställa snygga lampor online hos oss på Svetrend. Då kommer lamporna och det du beställt raka spåret hem till dig. Väldigt praktiskt och smidigt, eller hur!!!

Vill du veta mer om snygga lampor online, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.  Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Från: 499,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

HEDDA assiett ljusgrå

59,00kr Form Living

Att dricka ur

HEDDA mugg ljusgrå

42,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

CHARLES mattallrik 26cm

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER Mattallrik rosa

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett rosa

29,00kr Form Living