Är du ute och letar nytt matbord? Du kanske har tröttnat på ditt befintliga? Då rekommenderas definitivt matbord industristil! Det är riktigt snyggt och unikt. Med den råa och rejäla stilen. Gå gärna in på vår hemsida www.svetrend.se och titta runt så får du se vilka häftiga matbord industristil som finns. Du kommer att bli glatt överraskad och få en positiv känsla. Vi har flera olika sorter och modeller.

Det finns bord som går att använda som både matbord och skrivbord. Där bordsskivan är tillverkad av återvunna träbalkar med små stänk av röd färg. Benen är tillverkade i järn. Visst låter det häftigt och härligt med matbord industristil. Passar perfekt till den industriella inredningen eller som en utstickande möbel i det moderna, cleana hemmet. Eftersom bordet tillverkas av återvunnet trä blir varje bord unikt och kan variera lite i färg och finish. 

Det är en häftig känsla att veta att ingen annan har ett likadant bord eller hur?! Kanske svårt att svara på när man inte har ett sådant bord. Men det kanske är dags för ett nu…

Matbord industristil med hög kvalité till ett schysst pris

Att inneha ett matbord industristil från Svetrend innebär ett antal faktorer. Att bordet hat en hög kvalité till ett bra pris. Att det är snabb leverans och att dom flesta produkter finns på lager. Att handla av Svetrend Produktförsäljning är både tryggt och säkert samt att vi erbjuder garanti på alla våra produkter. Visst låter det schysst. Så välkommen till oss på Svetrend!

Vill du veta mer om matbord industristil, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.

Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Från: 499,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

HEDDA assiett ljusgrå

59,00kr Form Living

Att dricka ur

HEDDA mugg ljusgrå

42,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

CHARLES mattallrik 26cm

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER Mattallrik rosa

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett rosa

29,00kr Form Living