Visst är det häftigt med ett matbord industridesign! Så härligt utseende och så rejält. Dessutom så är många av våra matbord industridesign helt unika vilket är ju häftigt. Vi har mycket matbord industridesign så vilket passar dig? 

Kanske ett läckert bord som går att använda som både matbord och skrivbord. Där bordsskivan är tillverkad av återvunna träbalkar med små stänk av röd färg. Benen är tillverkade i järn. Passar perfekt till den industriella inredningen eller som en utstickande möbel i det moderna, cleana hemmet. Eftersom bordet tillverkas av återvunnet trä blir varje bord unikt och kan variera lite i färg och finish. Det är en häftig känsla att veta att ingen annan har ett likadant bord!

Eller ett matbord industridesign som är ett stilrent matbord som passar i de flesta moderna inredningar. Med massiva träben och bordskiva i betong/plast har bordet en rå utstrålning som sticker ut från mängden.
Betongen i denna bordsskiva är utblandad med en sorts plast som gör att bordet blir lättare och mer hållbart.

Rejäla och snygga matbord industridesign

Det är ju väldigt snyggt och stilrent med ett rejält matbord. Förutom att det är en bra plats att äta på så är det ju även väldigt smakfullt för inredningen.
Kontakta oss gärna om du har några frågor och funderingar kring våra rejäla och snygga matbord industridesign. Vi besvarar så gärna dina frågor.

Vill du veta mer om matbord industridesign, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning.

Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se.

Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.

Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Från: 499,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

HEDDA assiett ljusgrå

59,00kr Form Living

Att dricka ur

HEDDA mugg ljusgrå

42,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

CHARLES mattallrik 26cm

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER Mattallrik rosa

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett rosa

29,00kr Form Living