PERSONUPPGIFTER

I samband med din registrering och beställning godkänner du enligt lag att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig. Howies Hockey skyddar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen.
Vi använder informationen endast för att kunna handlägga din beställning och kunna erbjuda relevant marknadsföring via e-post.

UPPLYSNINGAR ELLER ÄNDRINGAR AV DIN INFORMATION

Ifall att du inte vill få information av oss kan du enkelt avregistrera dig via våra utskick eller höra av dig till kundtjänst.
Du har alltid rätt att se dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Om de är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att få uppgifterna rättade eller raderade.
Svetrend använder krypterad dataöverföring. Betalning- och personuppgifter sker genom säkra sidor på nätet. Vi ingår inga avtal med minderåriga. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla på Svetrend.

VILKEN INFORMATION SAMLAR VI IN?

Information du angiver vid kontakt med oss, vid anmälan till vårt nyhetsbrev eller det du anger vid beställning. Cookies kan också samla in information om ditt besök, så som demografi, varaktighet på sidor eller besökta sidor.

TREDJE PARTER

Svetrend kan dela kundinformation med tredje part för att utföra tjänster på kunds räkning. Inga personuppgifter kommer att skickas vidare, bytas eller publiceras utanför vår organisation eller våra tillförlitliga samarbetspartners.

ANVÄNDER Svetrend.SE COOKIES?

På Svetrend.se används permanenta cookies för bästa funktionalitet.

VAD ANVÄNDS COOKIES TILL?

En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Cookies används av rent tekniska skäl för hemsidans funktionalitet, till exempel för inloggning, navigering och formulärhantering. Det finns två sorters cookies, en sort som sparar en fil permanent på din dator och en annan sort som sparas temporärt under tiden du befinner dig på hemsidan.

HUR KAN DU UNDVIKA COOKIES?

Om du inte vill tillåta lagring av cookies på din dator kan du stänga av det i din webbläsares inställningar (se din webbläsares instruktion, tillvägagångssättet varierar beroende på vilken webbläsare du har). Det innebär dock att funktionaliteten på hemsidan kan begränsas.

UPPDATERING

Information på denna sida kan komma att uppdateras, vi rekommenderar att användare av hemsidan håller sig uppdaterade genom att besöka den här sidan frekvent.
Alla uppdateringar läggs upp på den här sidan.