Går du i tankarna att göra om i ditt hem? Du kanske har tröttnat en aning och vill fräscha upp det. Kanske du till och med vill hitta någon ny stil. Då ska du testa inredning industristil. Det är så jättehäftigt att inreda sitt hem med industridesign. Vi har ju hur mycket som helst inom det. Surfa gärna in så får du själv titta runt och bilda dig en egen uppfattning. För det måste få en chans att inredning industristil skapar ett nytt hem som för ditt hem så fräscht. Vi har i princip allting som du kan inreda och designa ditt hem med.

Vi har möbler som betongbord där ytan på bordet är slipad, polerad och bearbetad i flera steg, vilket gör att ytan är tåligare än obehandlad, rå betong. Och så har vi taklampor som är perfekt för dem som älskar enkel, minimalistisk elegans och passar perfekt i retro, vintage eller industri-inspirerade interiörer. Eller helt enkelt en inredning industristil som soffa eller ljusstake. Vi har som sagt det mesta och lite till inom inredning industristil och design.

Vi har massor inom inredning industristil

När du ska handla möbler och inredning till ditt hem så är du varmt välkommen till oss på Svetrend. Både till oss på nätet men också såklart till vår fysiska butik. Den ligger mellan Uppsala och Arlanda och i butiken hittar ni en charmig mix av möbler, belysning, textilier och inredningsdetaljer på dryga 250 kvm. Här finns    inredning industristil och allt annat du kan föreställa dig i inredningsväg – och lite till.

Vill du veta mer om inredning industristil, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning.

Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se.

Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.

Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Från: 499,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

HEDDA assiett ljusgrå

59,00kr Form Living

Att dricka ur

HEDDA mugg ljusgrå

42,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

CHARLES mattallrik 26cm

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER Mattallrik rosa

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett rosa

29,00kr Form Living