Det är så stilrent och snyggt med industriella möbler, eller Hur? Vår industristil är riktigt häftigt och vi har massor av inredning och möbler som påminner om industridesign. Vi har en lång rad produkter som du lätt kan köpa online i vår webbutik med snabb leverans. Så passa på att hitta dina fynd redan idag genom att beställa i vår webbutik. Det är ett mycket smart, säkert och smidigt sätt att handla. 

Att handla av Svetrend Produktförsäljning är både tryggt och säkert

  • Vi erbjuder garanti på alla våra produkter.
  • Hos oss kan du handla tryggt och säkert med Klarna.
  • Vi erbjuder fakturering till företag.
  • Alla priser på hemsidan är inklusive moms. Frakt tillkommer. Fraktpriset visas innan betalning.

Annars finns ju även möjligheten att du kan åka till vår fysiska butik och handla därifrån. Det funkar ju naturligtvis det också. Välj själv, det är bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar kring industriella möbler, hyllor och betongbord eller vad du vill ha. Vi hjälper så gärna till!

Fräscha upp dit hem med industriella möbler

När du bestämt dig för att fräscha upp ditt hem med industriella möbler så är det bara att beställa och bli nöjda. För det kommer du ju naturligtvis att bli eftersom vi har massor av möbler, inredning och design till kanonpriser och till väldigt bra kvalité.

Vill du veta mer om industriella möbler, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.  Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Från: 499,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

HEDDA assiett ljusgrå

59,00kr Form Living

Att dricka ur

HEDDA mugg ljusgrå

42,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

CHARLES mattallrik 26cm

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER Mattallrik rosa

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett rosa

29,00kr Form Living