Vill du beställa industridesign online? Då kan vi meddela att det är inga som helst problem. För att vi på Svetrend har fantastisk heminredning med industridesign online och i butik. Vi har tex Svetrends fåtöljer & stolar. Allt från mjuka härliga sittsäckar till snygga metallstolar i industridesign. Surfa runt på vår hemsida och titta själv runt så får du upptäcka det själv. Vi har mycket unika och häftiga varor. Frågan är vad som du vill ha och vad är det du behöver. Vi har förhoppningsvis både och. För när du hittar det du söker så hjälper vi dig med via industridesign online.
Vi har massor av kvalitéts varumärken som Ernst, Form Living. Gus Design. H .skjalm P. House Doctor. Dom är marknadsledande leverantörer och som visat sig ligga i framkant vad gäller kvalitet, miljötänk och etiskt ansvarstagande. Så hos oss så får du både kvalité och grym funktionalitet med fantastisk design och utseende. Dessutom med ett klokt miljötänk och ett ansvarstagande kring etik. Kan det bli mycket bättre?!

Beställ industridesign online hos oss

Titta gärna in hos oss och titta på våra Svetrends fåtöljer & stolar. Vi har allt från mjuka härliga sittsäckar till snygga metallstolar i industridesign. Du väl om att du kan beställa industridesign online hos oss.
Vill du veta mer om industridesign online, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Från: 499,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

HEDDA mattallrik ljusgrå

99,00kr Form Living
229,00kr A Lot Decoration

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER Mattallrik rosa

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER sopptallrik svart

29,00kr Form Living