Är det dags att piffa upp hemmet en aning? Då ska du definitivt besöka oss på Svetrend. För vi har massor av spännande design och inredning som lyfter ditt hem. Vi har allt ifrån häftiga bord till riktigt coola industri lampor. Våra industri lampor har blivit en riktig succé. Varför ska man skaffa industri lampor till hemmet. Jo helt enkelt för att det skapar en häftig känsla i ditt hem. Samt att det är en snygg detalj med lampan som gör att det skiljer från det övriga.
Det unika och ruffiga utseendet gör så att hemmet får sig ett riktigt häftigt lyft. Speciellt om den övriga designen i hemmet har en industridesign så blir det som en häftig och rå helhet. Men du väljer ju naturligtvis helt själv din egen stil och design. För det som känns rätt för dig är ju rätt för dig. Så för mer inspiration så rekommenderar vi att du besöker oss på Svetrend. Det gör du antingen på webben eller i vår butik. Oavsett vilket ställe så har vi massor av fina erbjudanden på industri lampor och övrigt sortiment, känn dig varmt välkommen!

Industri lampor till riktigt bra priser

Svetrend.se är en webshop med ett brett sortiment. Vi säljer det mesta inom heminredning. Såsom betongbord, stolar och Industri lampor etc. Dessutom så är allt till grymt bra priser. Så känn dig riktigt välkommen!
Vill du veta mer om industri lampor, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Från: 499,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

HEDDA assiett ljusgrå

59,00kr Form Living

Att dricka ur

HEDDA mugg ljusgrå

42,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

CHARLES mattallrik 26cm

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER Mattallrik rosa

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett rosa

29,00kr Form Living