En lampa kan vara bara en lampa. Eller så kan den vara väldigt speciell. Vi på Svetrend har väldigt speciella och trendiga lampor. Vi har design lampor online som är helt magiska. Dom måste verkligen ses för att dom är så läckra och snygga. Vi har massor av design lampor online av olika sorter och ändamål.
Vi har väldigt tjusiga vägglampor som du hittar både i butiken och på hemsidan. Vi har golv och taklampor av olika material och utseende. Sen har vi såklart också bordslampor och mycket mer. Kika gärna in på vår hemsida för att titta närmare på våra design lampor online och mycket annat av våra fina produkter som vi har.

Handla design lampor online tryggt och säkert

Att handla design lampor online av Svetrend Produktförsäljning är både tryggt och säkert.
Vi erbjuder garanti på alla våra produkter
Hos oss kan du handla tryggt och säkert med Klarna.
Vi erbjuder fakturering till företag.
Alla priser på hemsidan är inklusive moms. Frakt tillkommer. Fraktpriset visas innan betalning.
Du är välkommen att besöka oss antingen på www.svetrend.se eller i vår butik.
Den ligger mellan Uppsala och Arlanda och i butiken hittar ni en charmig mix av möbler, belysning, textilier och inredningsdetaljer. Det till den stora ytan på dryga 250 kvm.

Här finns allt du kan föreställa dig i inredningsväg – och lite till.
Vill du veta mer om design lampor online, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Från: 15,00kr A Lot Decoration
Slut i lager
Från: 499,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living
229,00kr A Lot Decoration

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER sopptallrik svart

29,00kr Form Living