En lampa kan vara bara en lampa. Eller så kan den vara väldigt speciell. Vi på Svetrend har väldigt speciella och trendiga lampor. Vi har Byon produkter som är helt magiska. Dom måste verkligen ses för att dom är så läckra och snygga. Vi har massor av Byon produkter av olika sorter och ändamål.

Vi har väldigt tjusiga vägglampor som du hittar både i butiken och på hemsidan. Vi har golv och taklampor av olika material och utseende. Sen har vi såklart också bordslampor och mycket mer. Kika gärna in på vår hemsida för att titta närmare på våra Byon produkter och mycket annat av våra fina produkter som vi har.

Handla Byon produkter tryggt och säkert

Att handla Byon produkter av Svetrend. Produktförsäljning är både tryggt och säkert. Vi erbjuder garanti på alla våra produkter. Hos oss kan du handla tryggt och säkert med Klarna.

Vi erbjuder fakturering till företag.

Alla priser på hemsidan är inklusive moms. Frakt tillkommer. Fraktpriset visas innan betalning.

Du är välkommen att besöka oss antingen på www.svetrend.se eller i vår butik.

Den ligger mellan Uppsala och Arlanda och i butiken hittar ni en charmig mix av möbler, belysning, textilier och inredningsdetaljer. Det till den stora ytan på dryga 250 kvm.

Här finns allt du kan föreställa dig i inredningsväg – och lite till.

Vill du veta mer om Byon produkter, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.

Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Slut i lager
Från: 499,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

HEDDA assiett ljusgrå

59,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living
229,00kr A Lot Decoration

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER mattallrik svart

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett rosa

29,00kr Form Living