Det är väldigt populärt med bord i industridesign. Hos oss på Svetrend hittar du ett mycket stort utbud av olika typer av bord. Vi har köksbord och matbord som håller mycket hög kvalitet och levereras snabbt och direkt hem till din dörr. Vi har naturligtvis även massor av andra sorters bord också. Gå in och kika på vår hemsida så får du själv se vilka spännande produkter vi har. Titta gärna in våra bord i industridesign dom är så jätteläckra och dom bara måste ses.
För att genomföra en beställning så är det ett väldigt lätt tillvägagångssätt, det är inte alls krångligt. Vi vill att våra kunder ska trivas att handla av oss så har du några frågor om tex bord i industridesign eller några produkter så tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till!

Bord i industridesign och mycket mer

Vi har inte bara en butik på nätet utan vi har också en fysisk butik. Den går ju naturligtvis att besöka och den ligger mellan Arlanda och Uppsala. Där så hittar ni en charmig mix av möbler, belysning, textilier och inredningsdetaljer på dryga 250 kvm.
Här finns allt du kan föreställa dig i inredningsväg som bord i industridesign – och lite till. Så ni ska känna er varmt välkommen på både webbutiken och den fysiska butiken.
Vill du veta mer om bord i industridesign, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Slut i lager
Från: 499,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

HEDDA assiett ljusgrå

59,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living
229,00kr A Lot Decoration

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER mattallrik svart

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett rosa

29,00kr Form Living