Vi har fantastiskt snygga, med bra kvalitet och billiga betongbord. Vi har flera olika sorter. Vi har soffbord, sidobord och matbord. Det som är speciellt med våra betongbord, förutom att dom är bra och billiga betongbord. Det är att designen och kvalitén utmärker sig på ett mycket positivt sätt. Man får känslan av att det här vill jag ha, det här bordet skulle passa perfekt i det här rummet osv. Våra produkter öppnar upp sinnen för inspiration. Så förutom att våra fantastiska billiga betongbord har ett bra pris så fixar vi även en snabb leverans. För man vill ju få hem det man beställer så fort som möjligt, eller hur? Dessutom så levereras varan raka spåret hem till dörren. Visst låter det suveränt och smidigt!
Nu har vi inte bara billiga betongbord i vårt sortiment för vi har massor av produkter som passar i ditt hem. Det är bara att titta runt på vår hemsida på våra produkter och du kommer att få se fantastisk design. Vilket brukar innebära att inspirationen kommer igång för en uppfräschning av ditt hem.

Billiga betongbord med hög kvalité och snabb leverans

När du handlar billiga betongbord eller något annat från oss på Svetrend. Då ska du veta att du kan du räkna med att våra produkter håller hög kvalité och att leveransen är snabb. Oftast så finns våra produkter på lager.

Vi vill att våra kunder ska trivas att handla av oss så har du några frågor så tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till!
Vill du veta mer om billiga betongbord, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Från: 499,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

HEDDA assiett ljusgrå

59,00kr Form Living

Att dricka ur

HEDDA mugg ljusgrå

42,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

CHARLES mattallrik 26cm

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER Mattallrik rosa

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett rosa

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

CHARLES assiett 20cm

39,00kr Form Living