Har du också upptäckt det fräscha och häftiga med betong inredning? Visst är det magiskt snyggt! Det lite ruffiga och industriella utseendet är ju ett vinnande koncept. Det passar ju också att ha det i alla olika rummen, vilket är kanon. För att hitta inspiration så är det bara att kolla in vår hemsida. Där kan du läsa och titta på bilder för att hämta inspiration kring betong inredning. Det är ju riktigt häftigt med ett hem som har inredning som betong och industri utseende. Till exempel ska du kolla in våra bord som är helt fantastiska. Förutom att dom är rejäla och har ett rått läckert utseende. Så då passar dom in i de flesta typer av inredningar, tex om man är ute efter en betong inredning så är det helt perfekt. Det är bara att bestämma sig för vilket eller vilka bord eller inredning som du vill ha så fixar vi det.

Vi har betong inredning och mycket mer

Svetrend Produktförsäljning är en webshop med ett brett sortiment med inriktning på heminredning. Vi säljer allt från betong inredning till moderna och snygga heminredningsdetaljer som tavlor, lampor och möbler till kaffemaskiner och en del fritidsprodukter. Så tveka inte det är tryggt och säkert att handla av oss.
Vill du veta mer om betong inredning, läs gärna mer på www.svetrend.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@svetrend.se. Alternativt fyller du i dina funderingar via vårt formulär på hemsidan. Du kan också nå oss via telefon på 070-316 3933 så svarar vi så snart vi kan av en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare.Varmt välkommen till oss på Svetrend!

119,00kr Interstil
Från: 499,00kr Form Living
Från: 49,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

HEDDA assiett ljusgrå

59,00kr Form Living

Att dricka ur

HEDDA mugg ljusgrå

42,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett svart

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

CHARLES mattallrik 26cm

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER Mattallrik rosa

59,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

ESTER assiett rosa

29,00kr Form Living

Fat, skålar & tallrikar

CHARLES assiett 20cm

39,00kr Form Living